Üzenet # 1 | 10:59


A nyár a végéhez ért, de nincs miért szomorúnak lenned! Épp ellenkezőleg, míg pár munkatársaink vakációztak (egyesek még mindig vakációznak biggrin ), a többi keményen dolgozott, hogy bemutassák nektek a mai frissítést. Nem nagy változás, hanem inkább a részletekre fókuszáló. Fogadjátok nagy szeretettel a vadonatúj uID belépési ablakokat!

Két fontos lépést tettünk a uID belépés használhatóságának terén.

1. Új elrendezésű belépési ablakok


  • Modern és a uid.me-hez hasonló kinézet;
  • Frissített Megosztott számítógép jelölőnégyzet;
  • Frissített hibaüzenetek helytelen e-mail cím/jelszó megadásakor.




2. Könnyebb bejelentkezés más fiókokba


Ki szeretnél lépni a uID profilodból, hogy egy másikba léphess be? Most még egyszerűbb! Nem kell ellátogatnod a profilodhoz csak azért, hogy kilépj, mivel a közbenső bejelentkezési ablakban levő "Felhasználóváltás" hivatkozás segítségével pár kattintás az egész. A rendszer minden egyes belépéskor megerősítést fog kérni.

Megjegyzés: Az egyetlen kivétel a felhasználónév/jelszó esetén történő bejelentkezés. Ebben az esetben a belépési folyamat nem fogja tartalmazni a megerősítést.



Egy kis bónusz: Mostantól nagyon egyszerűen elérheted a uID profilodat belépéskor: csak kattints a nevedre a belépési ablak megerősítő szakaszában és már ott is vagy!

Számos más frissítéssel várunk! Hamarosan még ennél is többet fogunk tudni elárulni. Kövessétek a híreket - izgalmas őszben lesz részetek! smile
Csatolmányok: 5353037.png (28.6 Kb) · 9016102.png (59.6 Kb)

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.