Üzenet # 1 | 21:23


A frissítés elérhető az összes szerveren.


Mit jelent a nyár az emberek számára? Forró nap, tenger, strand, pihenés. Mit jelent számunkra? A megfelelő idő, hogy frissítéseket végezzünk el a rendszerünkben! Felhasználóink kívánságára ma örömmel jelentjük be, hogy kiterjesztettük a kiegészítő mezők számát.

Ez a frissítés elsősorban azoknak szól, akik aktívan dolgoznak kiegészítő mezőkkel a rendszer keretén belül, mivel azok még rugalmasabbá és kiterjeszthetőbbé teszik az új bejegyzések hozzáadását.

A frissítés jelenleg a következő modulok esetében érhető el: A honlap hírei, Blog, Hirdetőtábla, Honlapkatalógus, Videó és Online játékok.

Egy új beállítás érhető el a modulok beállításaiban, melynek segítségével - egy adott korlátozáson belül - még több egyéni mezőt lehet használni. Az Egyéni kiegészítő mezők opció engedélyezésével kiválasztható a további kiegészítő mezők száma.



Hány kiegészítő mező engedélyezhető?


Azon honlapok, melyek nem rendelkeznek fizetéses csomaggal legfeljebb 3 további mezőt használhatnak, míg a fizetett csomaggal rendelkezőek akár 10 kiegészítő mezőt is engedélyezhetnek.

Hogyan kell használni a kiegészítő mezőket?


A kiegészítő mezők használata roppant egyszerű - az Egyéni kiegészítő mezők beállítás aktiválása után a sablonokban felhasználhatóvá válnak az $OTHER6$ - $OTHER15$ rendszerkódok (korlátozásnak megfelelően).

A modul beállításaiban engedélyezhetőek és konfigurálhatóak a kiegészítő mezők. A mezők neveit a Vezérlőpult » Beállítások » Sablonszövegek cseréje oldalon lehet módosítani.



Kérdezz-Felelek


1. Elérhető lesz a frissítés a többi modulon is?

Igen. Elsősorban azon modulok számára engedélyeztük a frissítést, amelyek rendelkeznek egyedi mezőkkel. A jövőben a többi modul is kap egyedi mezőket.

2. Ha előfizettem egy csomagra, és az lejárt, minden el fog tűnni, amit a kiegészítő mezőkbe írtam?

Nem. Ha a weboldaladon van egy fizetett csomag, minden olyan információ, mely a kiegészítő mezőkhöz lett hozzáadva, mentésre kerül. A csomag lejárata előtt hozzáadott anyagokban a kiegészítő mezők tartalma szerkeszthető, de az új anyagokban csak 3 kiegészítő mező használható. Egy fizetéses csomag újbóli megvásárlásakor a funkció ismét elérhetővé válik.

3. Engedélyeztem a kiegészítő mezőket a Videó és Online játékok modulokban, de nem jelennek meg az anyag hozzáadási oldalán. Mit a teendő?

A Videó és Online játékok modulok külön anyag-hozzáadási és -szerkesztési sablonnal rendelkeznek. Szükséges hozzáadni a kódot az adott mezők megjelenítéséhez, mint például így:

Kód
<?if($OTHER6$)?>
  $OTHER6$
  <tr><td height="10" class="manTdSep" colspan="2"><hr class="manHr" /></td></tr>
<?endif?>


A honlap hírei, Blog, Hirdetőtábla és Honlapkatalógus modulokban a mezők automatikusan hozzáadódnak.

4. Hány karakter illeszthető be az egyes mezőkbe?

Minden mezőbe külön-külön legfeljebb 255 karaktert lehet beírni.

5. Van terv a szűrők számának kiterjesztésére is?

Van! Az egyik legközelebbi és legnagyobb prioritással rendelkező frissítésünk.


Ha hibát észlelsz a beállítás működésében vagy van valamilyen egyéb hozzáfűznivalód, kérünk, írd meg azt egy hozzászólás erejéig! smile Nagyra értékelünk minden visszajelzést!

Találkozunk a következő frissítés megállójában!

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.