Üzenet # 1 | 19:56


uID.me — Egy remek mód arra, hogy magadról mesélj!


A uID.me a uCoz által létrehozott közösségi platform, melynek segítségével online profiloldalakat hozhatsz létre. A profiloldaladhoz hozzácsatolhatod a közösségi hálózataidat, ezáltal egy tetszetős kis hírfolyamot nyerhetsz, az összes közösségi oldaladról való bejegyzéseiddel.





Mit is tehetsz a uID-n?

  • Létrehozhatod saját profilodat, melyen megmutathatod a világnak, ki vagy te! Számos beállítást és információt adhatsz meg a kidolgozott mezőinknek köszönhetően.
  • Csatolhatod a közösségi hálózati fiókjaidat, így minden egyes állapotod egy hírfolyamban jelenhet meg.
  • Megjelölheted barátaidat, valamint üzengethetsz a többi emberrel.


  • ...és még sok más! Regisztrálj, és győződj meg magadtól! smile


…és ami még jobb: most már magyar nyelven is elérhető!


A uID pár évvel ezelőtt teljesen másképp nézett ki, valamint még akkor magyar nyelven is elérhető volt. A régi design nagyon ódivatú volt, így frissítettünk picit a megjelenésén. Az új uID.me pár évig nem volt elérhető magyar nyelven, mivel nem tekintettük szükségesnek a lokalizációját. Mára viszont megváltozott a gondolkodásmódunk, és úgy gondoltuk, mégis megéri bevezetni a magyar nyelvet azon felhasználóknak, akiknek tetszik a uID, de mégis anyanyelvükön szeretnék használni. smile


Tetszik a uID? Mutasd meg, mit hoztál létre a hozzászólásokban. smile Szintén hozzászólásban várjuk véleményeiteket, valamint az esetleges fordítási hibák jelentését is!
Csatolmányok: 8083706.png (471.5 Kb) · 3606254.png (34.0 Kb)