Üzenet # 1 | 19:55


Végre itt van! Megérkezett az a nap, amikor a szeretett alkalmazásunk, a My Sites hírolvasó elérhető az összes mobil platformra! Számos felhasználónk várva várta, hogy a My Sites alkalmazás megérkezzen iOS-re is, ma pedig büszkén bejelenthetjük, hogy számukra is elérhetővé tettük.





Akárcsak a többi platformra tervezett alkalmazás, a My Sites iOS verziója teljesen kompatibilis uCoz, WordPress, DLE és Joomla weboldalakkal, akárcsak minden olyan oldallal, mely rendelkezik RSS hírcsatornával.

Egy tetszetős hírfolyamon keresztül könnyedén nyomon követheted kedvenc hírportáljaid és blogaid újdonságaid. Csak adj hozzá egy oldalt az alkalmazáshoz és amennyiben az támogatott, azonnal elkezdheted az érdeklődési köreidnek megfelelő releváns tartalmak, hírek és események követését.

A hasznos alkalmazásbeállítások megadják a lehetőséget, hogy kiválaszd a mentett bejegyzések számát, a betűméretet, akárcsak a tartalom letöltésének folyamatát.



Ne felejtsük el azt is, hogy a uCoz felhasználók könnyen feliratkozhatnak a kiválasztott uCoz weboldalak privát üzeneteire, így közvetlenül az alkalmazáson keresztül fogadhatnak privát üzeneteket és válaszolhatnak azokra.

Megtetszett egy bejegyzés? Add hozzá a kedvencekhez, így újra elolvashatod azt később.



Az alkalmazás jelenleg a legelső verziójában van, így az nem tökéletes. Nagy örömmel olvasunk el minden építő kritikát, véleményt és gondolatot az alkalmazás iOS verzióját illetően. Kövesd a híreket a még érdekfeszítőbb frissítésekért!

A My Sites ugyanakkor elérhető:

Android-ra és Windows Phone-ra
Csatolmányok: 8429159.jpeg (56.8 Kb) · 1389200.jpeg (29.8 Kb) · 2517740.jpeg (32.0 Kb) · 4298348.jpeg (49.9 Kb) · 1526252.jpeg (41.1 Kb)