Üzenet # 1 | 13:41


Igen, így igaz! 10 éve vagyunk jelen a weboldalszerkesztők piacán! Ma ünnepeljük az első legnagyobb évfordulónkat, mely most már két számjegyből áll. A technológiai iparban ez a stabilitás és növekedés pozitív jele.

Nagyon kevés weboldal-szolgáltatás tudta megtenni ezt a hosszú utat, mivel legtöbbjük már a mérföldkő átlépése előtt. Ezalatt a 10 év alatt a uCoz-nak számos remek tapasztalata volt, de volt pár rossz is, viszont a lényeg, hogy mindig fenntartotta az ingyenes weboldalszerkesztői minőségét.

Jelenleg a uCoz nemcsak egy weboldalszerkesztő, hanem egy cég is, mely számos különböző terméket és szolgáltatást nyújt. Viszont a legelső és legfőbb termékünk ma ünnepli a 10-edik évfordulóját – amely egy fontos része számos felhasználónk életében.

Egy születésnap a megfelelő ok arra, hogy ajándékot kapjunk. De ugyanakkor egy esély arra, hogy ajándékokat ADJUNK! Éppen ezért idén elindítottunk egy különleges ajánlatot — Hívd meg a barátaidat és nyerj értékes ajándékokat! Ugyanakkor szeretnénk feleleveníteni a uCoz partnerprogramot a felhasználóink emlékezetében.

Ez egy megfelelő alkalom, hogy bemutasd barátaidnak a kedvenc weboldalszerkesztődet, és hogy ezzel nyerj is. Az ajánlatba való részvétellel ezt kapod:
  • $0.50 minden meghívott aktív felhasználóra
  • 20%-ot minden meghívott barátod előfizetéséből
  • Két hónapos prémium csomag minden 10 meghívott aktív barátod miatt
  • Akár 50%-os kedvezmény minden fizetéses uCoz szolgáltatásra


Látogasd meg az alábbi honlapot, hogy részt vegyél az ajánlatban és megtekintsd a születésnapi tortánkat:





Az összes születésnapi köszöntéseiteket a legnagyobb örömmel fogadjuk, így megtehetitek azt egy hozzászólásban :) Kiválasztjuk a legegyedibb köszöntéseket és kellemes meglepetésekkel ajándékozzuk meg a szerzőit.


És még egy kis bejelenteni való :)


Idén rengeteget dolgoztunk a vadonatúj Vezérlőpulton amit jó ideje ígérgettünk. Tudjuk, hogy sokatok várva várjátok ezt a frissítést. Már közel állunk a befejezéshez, viszont még mindig szükségünk van egy kis időre. Kövesd a híreket – ez egy hatalmas frissítés, melyet nem szalaszthatsz el!

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.