Üzenet # 1 | 18:02


A frissítés az összes szerveren elérhető.


Ma be szeretnénk mutatni a legelső őszi frissítésünket. Bevezettünk egy új indexelési irányelvet az összes újonnan létrehozott weboldalhoz, egy vadonatúj uShop frissítést, mely biztosan tetszeni fog smile , és számos hibát javítottunk.

Weboldal indexelési állapota


Mostantól kezdve az összes, uCoz rendszerben létrehozott honlap egy új paraméterrel rendelkezik - az indexelési állapot meg van jelenítve a vezérlőpult főoldalának (/panel/?a=cp) felső részén. A paraméter megmutatja, hogy a keresőmotorok általi indexelés engedélyezett-e vagy sem (avagy, hogy a weboldal a karanténidőszakban található-e).

Az indexelés állapota két értéket jeleníthet meg – az indexelés engedélyezett (a karantén törölve van):



Vagy – az indexelés le van tiltva (a weboldal karanténban van):



Az utóbbi az az állapot, amely automatikusan érvényesül az újonnan létrehozott honlapokon. A frissítés előtt létrehozott weboldalak természetesen megtartják indexelési állapotukat.

Változások a karanténállapotra vonatkozó irányelvekben


A fő módosítások ezt a részt sújtották. Egy weboldal indexelésre elérhetővé válhat úgy automatikusan (fizetett csomag vásárlásával) vagy a weboldal tulajdonosának kérelme által. Amennyiben a weboldal nem rendelkezik fizetett csomaggal, és a tulajdonosa hamarabb szeretné eltávolíttatni a karantént, elküldhet egy kérelmet a weboldal vezérlőpultján keresztül:



A gombra való kattintással előugrik egy ablak az indexelési irányelvekről való tájékoztatással:



Miután a kérelem beküldésre került, a weboldal automatikusan lesz átvizsgálva pár kritérium alapján: a weboldal létrehozásától eltelt idő, egyéni domain megléte, tartalom, ellenőrzött telefonszám stb. A felsorolt kritériumok alapján dönti el a rendszer automatikusan, hogy a karantént törölni kell-e. Nem tudunk még részletesebb tájékoztatást nyújtani az algoritmusról.

Amennyiben a karanténeltávolítási kérelem el lett utasítva, a következő kérelmet csak 7 nap után lehet beküldeni.


uShop frissítés ... és egy meglepetés!


A frissítés első része egy új funkció a beállításokban, melynek segítségével az oldalra való lefelé görgetéssel automatikusan be lehet majd tölteni az árucikkeket. Mint a hírfolyam esetében, a közösségi hálózatokon! A funkció a Vezérlőpult » Webáruház » Modul beállításai oldalon:



valamint a Vezérlőpult » Webáruház » Rendelések szerkesztése » A rendelés mezőinek szerkesztése oldalon:



Ugyanakkor számos új $VÁLTOZÓ$ van a webáruház sablonjaiban:



.... éééés a várva várt meglepetés: A Webáruház modul mostantól egy ingyenes, 15 napos próbaidőszakkal rendelkezik! Próbáld ki a modult, teszteld maximálisan, mielőtt elindítanád online webáruházad!



Hibajavítások


A frissítéssel összhangban a következő hibák lettek kijavítva:

  • A honlap hírei és Cikkek katalógusa modulok tartalmának helytelen megjelenése az #1191-es sablon esetében → javítva.
  • A $THREAD_AUTHOR$ változó által hibásan generált HTML kód a Fórum modulban → javítva.
  • A letiltott felhasználók listáján levő $URI_ID$ és $PAGE_ID$ rendszerváltozóinak érvénytelen értéke → javítva.


Ennyi lenne mára. Kövesd a híreket, még sok más meglepetést tartogatunk! Ugyanakkor megkérünk, hogy írd meg véleményedet a frissítésekről smile

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.