Üzenet # 1 | 12:09


Nagy-nagy szeretettel üdvözlünk minden olyan internet-marketingest, aki szeretné, hogy vállalkozása az online jelenlétben is megnyilvánuljon. Most nektek akarunk egy segítő kezet nyújtani egy nagyszerű megoldással – bemutatjuk a uKit weboldalszerkesztőt, amelynek kezelése a fogd és vidd (Drag-n-Drop) technológiával a lehető legkényelmesebb és legegyszerűbb.

A uKit jelenleg csak angol és orosz nyelven érhető el. Folyamatosan adunk hozzá új nyelveket, és a magyar nyelv is a listán van! A magyar uKit hónapokon belül fog megjelenni, a tervek szerint. Előbb viszont szeretnénk megtekinteni az érdeklődést a jelenlegi angol nyelvű állapotban.


A uKit egy Drag-n-Drop (fogd-és-vidd) technológiát használó platform kisvállalkozások tulajdonosainak - a rendszer segítségével a létező legkönnyebb módon keresztül tudnak létrehozni egy üzleti weboldalt, mely rengeteg eszközzel rendelkezik. Az eredmény egy mobileszközökre optimalizált, hatékony, vizuális szempontból kimagasló weboldal. Nem adja meg a forráskód szerkesztésének lehetőségét, de a weboldalszerkesztő főként a webismeretekkel nem rendelkező felhasználók számára lett kifejlesztve, ezért nincs is szükség a forráskód szerkesztésére.


Gyere, és nézd meg, mennyire egyszerű létrehozni egy üzleti weboldalt – https://www.ukit.com/ vagy tekintsd meg a bemutatóvideót:



Gyakran intézett kérdések a uKit-al kapcsolatban


1. A uKit fogja helyettesíteni a uCoz-t?

Nem. Folyamatosan dolgozunk a uCoz rendszeren is – a uCoz csapata tovább dolgozik a uCoz rendszeren, míg a uKit-ot egy külön csapat fejleszti.

2. Lehetséges a HTML és CSS kódok módosítása a uKit-ban?

Jelenleg nem tervezzük a HTML, CSS, feltételes operátorok stb. testreszabási lehetőségének hozzáadását, viszont ezt teljes mértékben meg lehet tenni a uCoz-ban. A uKit és a uCoz két külön projekt, különböző feladatokkal és célközönséggel. A uKit fő sajátossága az egyszerűség, és jelenleg ezen az úton szeretnénk haladni.

3. Több widgetet szeretnék látni.

Ez csak a kezdet, ami azt jelenti, hogy a sablonok, widgetek és funkciók száma folyamatosan növekszik!

4. Mennyibe kerül?

A uKit a vállalkozások számára lett kifejlesztve, tehát fizetős termék lesz. Jelenleg a uKit béta-tesztelési időszakban van. Ez idő alatt a uKit teljesen ingyenes, és az is marad a béta-tesztelési időszak végéig - tehát létrehozhatod álmaid üzleti weboldalát költségek nélkül! Az időszak után egy egyszerű, elfogadható havi árat tervezünk a szolgáltatásért - 5 dollár, avagy 1.400 Ft. Ugyanakkor lesz egy ingyenes próbaidőszak is (trial).


Reméljük, tetszik a vadonatúj termékünk smile



Létrehoztunk egy külön fórumkategóriát a uKit-ról szóló beszélgetések megvitatására smile Minden egyes véleményt, észrevételt ebben a témában várunk, a hibabejelentéseket pedig itt.

Kövessétek a híreket! A magyar verzió már úton van! cool

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.