Üzenet # 1 | 17:24
A frissítés az összes szerveren elérhető.




Sok idő telt el azóta, amióta közzétettük utolsó frissítésünk leírását. Itt az ideje ezt orvosolni!

A 2015-ös év első frissítése hasznos lesz a webáruházzal rendelkező felhasználók számára. Mostantól kezdve YML fájlokból másolhatsz át termékeket a webáruházadba!
A frissítés az összes szerveren elérhető.
Az YML-importálás az összes webáruház-tulajdonos számára elérhető. Az opció a Vezérlőpult » Webáruház » Áruk importálása oldalon található:



Sok célt szerettünk volna elérni, amikor eldöntöttük, hogy bevezetjük ezt a funkciót:
  • a modul importálási lehetőségeinek bővítése;
  • adjuk meg mindenkinek a modul tesztelésének lehetőségét saját árukészleteik tesztelése érdekében;
  • a lehető legegyszerűbb módon lehessen áthelyezni az árucikkeket más platformon létrehozott oldalról egy uCoz rendszerben létrehozott oldalra.


És ez teljesen lehetséges most!
Ha már rendelkezel egy webáruházzal a uCoz rendszerben, felhasználhatod az YML-importálást az elérhető anyagok számának növeléséhet. Ha a webáruházadat egy másik platformon működteted, azt ajánljuk, vess egy mélyebb pillantást a uShop-ra. Miután az összes funkciót és a modul kiterjeszthetőségét is mélyen áttanulmányoztad, valószínűleg jobban meg fog tetszeni a uShop, és áthelyezed jelenlegi áruházadat uCoz-ra.

A frissítés az összes szerveren elérhető, tehát már most rögtön elkezdheted a tesztelését. Ha bármilyen kérdésed lenne a funkcióval kapcsolatban, tedd fel azt nyugodtan itt. Hamarosan egy tutorialt is fogunk írni a YML importálástól.

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.