Üzenet # 1 | 22:12
Hamarosan elérkezünk a 2014-es évbe... De azért egypár hasznos frissítés mindig belefér!
Most új frissítésekről szeretnék mindenkit értesíteni!

Vehettük észre, hogy a Fórum modul nagyon közkedvelt modul minden weboldalszerkesztőnek, ezért most bemutatom az utolsó hibajavításokat és frissítéseket, melyek erre a modulra vonatkoznak! Hosszútávon át azt vettük észre, hogy a leggyakoribb kérdés a uCoz fórumokon a fórumokkal kapcsolatosan az, hogy az alfórumokat egy adott időben hozhatjuk-e létre. Sok idő óta erre a kérdésre negatív válasz jutott! Ma viszont mondhatnánk azt, hogy gondolunk már ennek a sajátosságnak az implementálására, és valószínű, hogy látni fogja az alfórumokat a következő frissítések után. Megígérem, hogy erről majd posztolok ebbe a témába, de hogy szavam ne felejtsem, nagyon hasznos, új szolgáltatásokat mutatunk be minden uCoz felhasználónak! A fórum őszi frissítései után bemutatunk pár kijavított hibát!

A frissítések az összes szerverre kihatottak.


Fórum modul

Kijavított hibák:
1. A számlálókat most új helyről számolhatjuk újra!
(Régen: Vezérlőpult >>Fórum >> Modul beállításai
Most: Vezérlőpult >> Fórum (a modul főoldala))



2. Wiki-hez hasonló posztok
Láthatóan módosítottuk ezt az opciót, melyről hamarosan beszélni fogunk még. Ami ezt a hibát illeti, a következő a helyzet – egy duplán közzétett poszt törlése lehetetlen volt wiki típusú poszt létrehozása után.



Egy duplán írott megjegyzésnél feltöltött kép törlésekor a wiki típusú poszt keretéből is ki volt törölve. Szerencsére, ez a hiba ki lett javítva...

3. A duplán írott "»" jel a Fórumszabályzat oldalról...

Frissítések:
1. Egy téma létrehozásánál/szerkesztésénél mostanra már módosítani lehet a szerzőt is! (wiki-bottá nem, hanem csak egy valós felhasználóvá). Ez nagyon hasznos, ha egy fórum moderátora elment és egy másik jött a helyébe. Nincs kizárva az sem, hogy a felhasználók általában attól kérdeznek, aki a témát létrehozta...

2. Keresés a téma keretén belül! Néha nehéz hosszú témákban választ kapni. Épp ezért most lehetőség van a téma keretén belül keresni:



3. A felhasználó automatikus értesítése, ha a témáját törölték/áthelyezték. Ez a szolgáltatás hasznos azok számára, akik nyomon követik témáikat...

4. Kitüntetések. Egy új rendszerkód lett bevezetve a “Bejegyzések kinézete” sablonban a Fórum modulban. Ez megjeleníti az utolsó 5 kitüntetését a felhasználónak (Az 5-öt módosítani lehet bármilyen számmal 1-től 10-ig)

5. Úgyanúgy, az idézeteket is módosítottuk. A "→" szimbólumot adtuk hozzá, mely az ahhoz kapcsolódó bejegyzéshez irányít át:



Egyéb kijavított hibák

1. Ki lett javítva a telefonszám hozzácsatolása a weboldalhoz vezérlőpulti pop-up ablak hibája.
2. A $_FORUM_ACTIVITY_URL$ kód hibája a "Felhasználó személyes oldala" sablonból.
3. Számos hiba lett kijavítva a "Social Media Publisher" modulban.
4. Az Online játékok modul 404-es hibája a szűrők használatakor kijavítva!

Jelenleg ennyi információval rendelkezünk!

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.