uCoz közösség Általános információk A uCoz rendszer frissítései és hirdetései első frissítések 2013 (fejléc szerkesztő, új hozzászólás forma) |
első frissítések 2013 |
Bár a karácsony és újév már elmúlt, de még mindig van az uCoznak pár újdonsága. Be szeretnénk mutatni két kísérleti frissítést, ami egyben 2013 első frissítései:
A Header szerkesztővel (fejléc szerkesztő) növelni szeretnénk a tervezési minták számát. Most már egyszerűen meg lehet változtatni a fejléc képét és szövegét, és nem kell módosítani a kódot. választhat egy képet a könyvtárból (új képek folyamatosan érkeznek): A szöveget is könnyű szerkeszteni: Csak húzd a helyére, válaszd ki a színét, stb.: Jelenleg a szerkesztő csak az alábbi szervereken érhető el: #869, 819, 802 és 826 . Később lesz elérhető a szerkesztő minden szerveren (ill. honlapon), jelenleg csak a szerkesztő tesztelését végezzük. Néhány hiba még mindig lehetséges, ezért hálásak lennénk, ha visszajelzésekkel segítenétek a munkákat. És a második frissítés a Vizuális hozzászólás-szerkesztő (Visual Comment Editor). ilyen volt eddig,[...] [...]de most már könnyebb a szöveget szerkeszteni a vizuális szerkesztőben. . Nem is beszélve arról, hogy te választhatod ki, hogy a félkövér szöveg, betűtípus, listák, smiley stb közül mely gombok jelenjenek meg az oldalon. A szerkesztő beállításai a következő helyen érhető el: Vezérlőpult -> Beállítások -> Általános beállítások, csak dobd (drag & drop) a másik panelre a kiválasztott elemeket: hivatalosan.. Tovább az angol fórumra! |
Közben sikerült megoldanom egy trükkel.
A kész szerkesztett sablont mentettem, és váltottam egy nem szerkeszthetőre, utána a másik honlapon (ahol addig hibát írt ki, így már működött), beállítottam a saját képet, majd az előző honlapon visszaállítottam a mentett sablont, így mind a kettőn működik. |
| |||