A fórum moderátora: remus |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói Zenelejátszó |
Zenelejátszó |
A sablonon kívül? Hol, a google.hu-n? xDDD
Ez nem megoldható stb... DE! Szerzel valahonnan egy flash menüt ami nem hivatkoztatásokat hanem oldalak vált és... Nem, mert akkor mi értelme van imádott moduljainknak? Ne legyél elkeseredve, ugyanis ha jól meggondolod, te sem szeretnél egy olyan oldalon lenni, ahol egy állandó aláfestő zene szól, közben te a saját zeneszámodat szeretnéd hallgatni a youtubeon van épp skpye-telefonálsz. Ilyenkor a látogató szépen elmegy, és keres egy másik honlapot ami információval szolgál... |
Hello
Sajnos én nehéz felfogású emberke vagyok :S Egy zenelejátszót szeretnék el helyzeni a weboldalamon De nem tudom hogy kell..Tud ebben segíteni valaki? |
Sziasztok.
Az lenne a problémám ha a szerkesztővel csatolok audio fájlt akkor miután beillesztem egy Blokk-ba a megfelelő kódot "javascript" nem szól a zene. Kipróbáltam máshogy is és akkor sincs hang. Ha esetleg valaki tudna megoldást rá azt megköszönném. |
Kedves davidoff!
Ha esetleg adnál egy linket akkor jobban tudnánk segíteni! |
Ilyen lehetőség tudomásom szerint nincs!
|
Sziasztok én arra lennék kíváncsi hogy azt hogyan lehet meg csinálni hogy pl ha be teszek egy zene le játszót és pl a menük közt váltogatok akkor ne kelljen már újra indítanom vagy ha be is állítom hogy auto magától induljon akkor ne induljon elöről a lényeg az volna hogy bármit teszek az oldalon akkár hova kattintok mindig folyamatosan mennyen a zene megszakítás nélkül és ujra kezdések nélkül. Na ezt hogyan bírom meg csinálni???
|
Tomi6677, ezt kötve hiszem, hogy lehetséges lenne haladó szintű programozási ismeretek nélkül.
|
DiFm, a uCoz munkatársai nem vállalnak el semmilyen kód-alapú munkát a felhasználók weboldalain. Próbáld meg felvenni a kapcsolatot egy külsős web designer-rel vagy web design céggel akik megoldhatják azt amire neked szükséged van.
Az üzenetet szerkesztette bighyena - Szombat, 2017.03.18, 15:05
|
| |||