A magyar lokalizáció fejlesztése és támogatása jelenleg meghatározatlan ideig fel van függesztve, így ezen a fórumon kicsi a valószínűsége annak, hogy valaki segíteni fog. Gyorsabb segítséghez próbáld meg feltenni a kérdésedet az angol fórumon (ajánlott) vagy a uCoz Facebook oldalán.
  • Oldal 1 / 1
  • 1
A fórum moderátora: remus  
uCoz közösség » Kiegészítő szolgáltatások » A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói » Kitüntetések (minden ami a kitüntetésekkel kapcsolatos)
Kitüntetések
Raidon
Üzenetek: 125
Hírnév: 6

Üzenet # 1 | 20:12
Egyik keresőben sem találkoztam ilyen témával, meg még egyik hozzászólásban sem szerepelt még maga a kitüntetések szó sem, de ennek ellenére remélem lesz akiket érdekelni fog ez a téma, és hasznát fogja venni. wink

Az én véleményem az, hogy jó ötlet, hogy van ilyen funkció, mert én sok hasznát venném neki a későbbiekben, mert mindig van új ötletem, és biztos lenne majd mindegyikhez valami jó ötletem.
Meg ezekkel színesebbé lehet tenni az oldalakat, mint hogy én is teszem/tenném...

Ezeken felül, én nem sok mindennel tudok hozzászólni, mert még nekem is sok segítségre lenne szükségem, ezekkel kapcsolatban.
Mint például, hogy honnan tudnák még szerezni ikonokat(?), amiket be tudnák tenni kitüntetéseknek, mert amik vannak azok jók, pár kivételével...
De nekem többre lenne szükségem, akkor honnan tudnák többet betenni, amiknek jók a kép minősége is(?), mert amikre rákeresek, azok vagy túl kicsik és alig lehet látni hogy mi van a képen/képeken, vagy pedig ha a mérete megfelelő, akkor meg az ikon nem a legjobb.
Vagy esetleg tudnák valamelyik programmal csinálni jó minőségű képeket?


DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 2 | 06:30
Szerszámok -> Kitüntetések -> Kitüntetés hozzáadása

Ikont meg csinálj magadtól. Annál jobban nem utálok semmit (vagy alig valamit) hogy azzal jönnek hozzám, hogy "hol szedted le?" vagy "tudnál nekem is csinálni?" vagy "mivel csinálod?"
Ebben nem segítek se neked se másnak, szóval vagy ad más valamilyen tippet, vagy így jártál. De a legjobb lenne ha magadtól csinálsz. Ilyen segítséget pofátlanság kérni szvsz.


A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.


Az üzenetet szerkesztette DaveedBrown - Csütörtök, 2010.09.09, 06:31
Bocipaci
Üzenetek: 20
Hírnév: 0

Üzenet # 3 | 19:31
Ha aktiváltam, utána hogyan szedhetem le? sad
Raidon
Üzenetek: 125
Hírnév: 6

Üzenet # 4 | 20:55
Na látod! Ez egy jó kérdés. Amúgy meg szerintem jó ha van. Soha sem lehet tudni mikor jön jól. happy
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 5 | 21:36
Quote (Bocipaci)
Ha aktiváltam, utána hogyan szedhetem le?

Mondjuk úgy, hogy az adott kitüntetés sorában jobb oldalt rákattintasz a kis szerelőkulcs ikonra , majd az összes csoporttól elveszed a jogot., vagyis kiveszed mindenhonnan a pipát. wink
De a felhasználói csoportoknál le is lehet tiltani. Csoport hozzáférés... huh
Bocipaci
Üzenetek: 20
Hírnév: 0

Üzenet # 6 | 22:27
Raidon: Nem szerettem volna leszedni, csak furcsa, hogy nincsen modul törlése gomb.
raziel70: Undok vaaaagy. x) De am kösz, mert végülis megoldás. smile
raziel70
Üzenetek: 1083
Hírnév: 50

Üzenet # 7 | 00:12
surprised De mos méééé? Mi ebben az undokság? sad
DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 8 | 09:21
Ugye súghatok? Léccilécciiiiiii. Na jól van. Vezérlőpult-Felhasználók-Modul beállításai. "Kitüntetések" funkció bekapcsolása. Jelölőnégyzetből kiveszed a pipát. Lemented. Örülsz.
A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.


juillet
Üzenetek: 152
Hírnév: 18

Üzenet # 9 | 11:12
Kedves Fórumozók! Elég régen voltam itt, bár korábban elég sok időt töltöttem az ucoz-os dolgok megismerésével, honlapok szerkesztésével és segítségnyújtással. Elég tisztességes mennyiségű hírnevet sikerült szereznem (bár nem azért segítettem, hanem CSAK). Most kicsit visszataláltam ide, - egyébként közben nagyi lettem, Raziel - és szétnézek, mik az újdonságok. Máris akadt egy kérdésem: hogyan lehet kitüntetést törölni? Mármint amit itt kaptam. Nem érdekel a negatív kritika sem, de idézem a kitüntetés alatti szöveget: FBS (Felhasználók)
hhhh xd mare
17.06.2011, 18:30
Nem tudom, ki vagy FBS, és nem tudom, melyik a TE honlapod. Nem tudom, mivel sikerült az ellenszenvedet kiharcolnom.
A hosszú távollétem egyik oka talán pont ez volt, névtelen és arctalan emberek ne oktassanak már ki, inkább ismertessék meg az ő munkáikat, csináljanak annyi hozzászólást mint én, és hírnevet, mint én. A hosszú távollét ellenére 2 honlapom még mindig a 100-as top listán, annak is általában az első harmadában, 100 körüli napi látogatóval.
Nem vagyok sértődékeny, sőt...leperegnek ezek a dolgok már rólam. DE szeretném ezt a kitüntetést törölni. Tisztelettel és szeretettel : egy régi nagy UCOZ-FUN biggrin

----------------------------------
Kitüntetés törölve
Attila
Bocipaci
Üzenetek: 20
Hírnév: 0

Üzenet # 10 | 13:15
Kedves juillet!
Tudtommal az itteni uCoz fórumon nem tudod törölni kitüntetéseidet, mert nem te vagy az oldaladmin, javítsatok ki, ha tévedek.
DaveedBrown
Üzenetek: 683
Hírnév: 38

Üzenet # 11 | 19:43
OFF
juillet, gratulálok az unokához smile
ON

A moderátor nem bunkó, csak speciális módszerei vannak a rend fenntartására.


uCoz közösség » Kiegészítő szolgáltatások » A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói » Kitüntetések (minden ami a kitüntetésekkel kapcsolatos)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: