|
|
A fórum moderátora: remus |
uCoz közösség Kiegészítő szolgáltatások A uCoz rendszer kiegészítő eszközei, funkciói Kitüntetések (minden ami a kitüntetésekkel kapcsolatos) |
Kitüntetések |
Egyik keresőben sem találkoztam ilyen témával, meg még egyik hozzászólásban sem szerepelt még maga a kitüntetések szó sem, de ennek ellenére remélem lesz akiket érdekelni fog ez a téma, és hasznát fogja venni.
Az én véleményem az, hogy jó ötlet, hogy van ilyen funkció, mert én sok hasznát venném neki a későbbiekben, mert mindig van új ötletem, és biztos lenne majd mindegyikhez valami jó ötletem. Ezeken felül, én nem sok mindennel tudok hozzászólni, mert még nekem is sok segítségre lenne szükségem, ezekkel kapcsolatban. |
Szerszámok -> Kitüntetések -> Kitüntetés hozzáadása
Ikont meg csinálj magadtól. Annál jobban nem utálok semmit (vagy alig valamit) hogy azzal jönnek hozzám, hogy "hol szedted le?" vagy "tudnál nekem is csinálni?" vagy "mivel csinálod?" Az üzenetet szerkesztette DaveedBrown - Csütörtök, 2010.09.09, 06:31
|
Quote (Bocipaci) Ha aktiváltam, utána hogyan szedhetem le? Mondjuk úgy, hogy az adott kitüntetés sorában jobb oldalt rákattintasz a kis szerelőkulcs ikonra , majd az összes csoporttól elveszed a jogot., vagyis kiveszed mindenhonnan a pipát. De a felhasználói csoportoknál le is lehet tiltani. Csoport hozzáférés... |
Kedves Fórumozók! Elég régen voltam itt, bár korábban elég sok időt töltöttem az ucoz-os dolgok megismerésével, honlapok szerkesztésével és segítségnyújtással. Elég tisztességes mennyiségű hírnevet sikerült szereznem (bár nem azért segítettem, hanem CSAK). Most kicsit visszataláltam ide, - egyébként közben nagyi lettem, Raziel - és szétnézek, mik az újdonságok. Máris akadt egy kérdésem: hogyan lehet kitüntetést törölni? Mármint amit itt kaptam. Nem érdekel a negatív kritika sem, de idézem a kitüntetés alatti szöveget: FBS (Felhasználók)
hhhh xd mare 17.06.2011, 18:30 Nem tudom, ki vagy FBS, és nem tudom, melyik a TE honlapod. Nem tudom, mivel sikerült az ellenszenvedet kiharcolnom. A hosszú távollétem egyik oka talán pont ez volt, névtelen és arctalan emberek ne oktassanak már ki, inkább ismertessék meg az ő munkáikat, csináljanak annyi hozzászólást mint én, és hírnevet, mint én. A hosszú távollét ellenére 2 honlapom még mindig a 100-as top listán, annak is általában az első harmadában, 100 körüli napi látogatóval. Nem vagyok sértődékeny, sőt...leperegnek ezek a dolgok már rólam. DE szeretném ezt a kitüntetést törölni. Tisztelettel és szeretettel : egy régi nagy UCOZ-FUN ---------------------------------- Kitüntetés törölve Attila |
| |||
| |||