|
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Funkciómodulok Látogatási statisztika Általános információk a Statisztika modulról |
Általános információk a Statisztika modulról |
Általános információk a Statisztika modulról A Statisztika modul oldalán, a Vezérlőpultban két elem található:
A statisztika oldala
A statisztika kódjai: Számláló (maga a statisztika modul, csak akkor működik, ha a modul aktiválva van): Kód $COUNTER$ Látogatási statisztika (megjeleníti a látogatók és a felhasználók számát): Kód $ONLINE_COUNTER$ Online felhasználók száma (megjeleníti a weboldalon tartózkodó felhasználókat): Kód $OMLINE_USERS_LIST$ A modul beállításai A modul beállításainál a következőket állíthatod be:
Gyakran intézett kérdések Kérdés: Használhatom a uCoz számlálót a statikus HTML oldalaimon? Válasz: Nem, a uCoz számlálói nem működnek a statikus HTML oldalakon. Kérdés: Hogyan állíthatom vissza a számlálót az alapértelmezett értékekre? Válasz: A művelet megvalósításához egyetlen út vezet: töröld a Statisztika modult, majd aktiváld újra. Kérdés: Hogyan tekinthetem meg a weboldalamon regisztrált felhasználók számát? Válasz: Ezt a Vezérlőpult » Felhasználók oldalon tekintheted meg. A honlapodon való megjelenítésére informereket kell használnod.
Csatolmányok:
5322219.png
(59.6 Kb)
|
Üdvözletem!
Segítsetek értelmezni, légyszí! A 'Vezérlőpult / A honlap statisztikája' opcióban a 'Látogatások honlapokról' statisztikai adatai között ma ilyenek vannak: www.google.hu / 3, www.bing.com / 1, www.google.co.in / 1, m.facebook.com / 1. A 'keresőkből' értéke 0, a kulcsszavak értéke 0. A 'katalógusokból/toplistákból' értéke 4. Én úgy szeretném értelmezni, hogy a google és a bing keresők, tehát a 'keresőkből' érték nem lehetne 0, hanem jelen esetben 5, és a kereső kulcsszavakat is szeretném látni. Nem jól értelmezem, esetleg? Segítsetek, hogyan kell a fenti statisztikai adatokat megfelelően értelmezni, és mit kell látni a Vezérlőpult / A honlap statisztikája - keresők, kulcsszavak adatainál! Üdvözlettel és köszönettel nn |
nisargadattin, kérlek, add meg a honlapod URL címét.
|
http://nem2.ucoz.hu
|
nisargadattin, a hibát megerősítettük és hamarosan javítjuk.
|
| |||
| |||