uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Funkciómodulok Látogatási statisztika A honlap statisztikája modul aktiválása (A honlap statisztikája modul aktiválása) |
A honlap statisztikája modul aktiválása |
nekem azt nem mutatja hogy összesen amióta meglett a honlapom azóta mennyien látogatták ezt nem kéne hogy kiírja?
|
Üdv!
A problémám az az lenne, hogy a honlapomon bekapcsoltam a szerkesztőpanelt és véletlenül kitöröltem a statisztikát. A vezérlőpultban hiába aktív nem jelenít meg semmiféle statisztikát. Mit kéne tennem? |
carbib, keress a googlen egy scriptet, ami ezt csinálja!
Martina-Timi, be kell rakni valahová az oldalba (pl.: a honlap alsó része) a számláló kódját: $COUNTIER$ (asszem. HA nem ez a kód akkor rosszul emlékszem, de a kódot megtalálod az admin-menü ==> statisztika ==> i betű í(kék körben, legalul, a modul eltávolítása fölött egyel) (információ)) |
Hello Lewis!
1. Lépj be az oldaladra 2. Majd kapcsold be a szerkesztőt 3. Keresd meg a Statisztika (blokkot) 4. A Statisztika blokk mellet van egy csavar jel kattints rá! 5. Kattints a hozzáférés fülre 6. Alkalmazom a modulokban -nál pipáld be a fórumot 7. Mentés-ra kattolj! 8. Majd felül az adminbar-ba katt a Szerkesztőre 9. Majd a Változtatások mentésére! 10. Kész Remélem sikerül!!!!! |
Bele van a blokkba rakva a Statisztika kódja?!
|
Ha kaphatnék az oldaladhoz elérést és egy admint akkor megtudnám nézni!
Ha szeretnéd hogy megnézzem akkor írj egy PM-et és adj az oldaladon a FilmTorrent felhasználónak admint! |
Sziasztok!
Böngészve a fórumot, hogy infót gyűjtsek a honlap statisztikájával kapcsolatban, mert rájöttem, hogy nem működik, nem számolja a látogatót, megtaláltam, hogy csak abban az esetben számolja, amennyiben kint van honlapon a számláló. Itt elakadtam egy kicsit, ugyanis én tényleg nem raktam ki a számlálót, mert nem akartam, a modult is úgy állítottam be, hogy csak a tulajdonos lássa. Csak ez a kettő így nem állja a helyét, ha be lehet állítani, hogy csak én lássam, más ne, akkor szeretném látni, mert olyan jónak tűnik ez a statisztika. Viszont nem akarom, hogy a látogató is lássa. Akkor most, hogy van ez? Lehet, hogy rosszul állítottam be? Köszönöm a választ. |
EniG, természetes, hogy a statisztika csak akkor számlálja a látogatókat, ha a képe az oldaladon van Másképpen hogy számoljon szegény? Nemcsak a uCoz statisztikája működik így, hanem minden más látogatószámláló szolgáltatás.
Ha csak te szeretnél hozzáférni a statisztikához, menj a Vezérlőpultba, a bal oldali modul-listából válaszd ki a Honlap statisztikája elemet, majd a megjelenő oldalon kattints a Modul beállításai hivatkozásra. Itt megtalálhatod a Hozzáférés a statisztikához beállítást, melynél kiválasztod a Csak a tulajdonos részére elemet. Ne felejts el Mentést nyomni ezután Ezek mellett el is tüntetheted a számlálót az Alap (később Minimális) vagy annál nagyobb csomag megvásárlásával (külön szolgáltatásként is megvásárolhatod ) |
| |||