|
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Funkciómodulok E-mail űrlapok E-MAIL MODUL GYIK |
E-MAIL MODUL GYIK |
Gyakori Kérdések és Válaszok E-mail modullal kapcsolatosan.
Q: Hogyan tudom megjeleníteni ezt a modult? A: Admin Panel-ban a modul sorban az inaktívaknál lehetséges Q: Létrehoztam egy új mezőt, de nem jelenik meg. Miért? A: Minden mező létrehozásánál vissza kell menni a E-mail formok listájához, és megjelenik egy "sablonmező átalakítása" menüpont. Erre csak rá kell kattintanunk, és el kell mentenünk. Q: Hogyan tudok eltávolítani egy kötelező mezőt? A: Csak adj meg neki egy rejtett státuszt, a mező sablonjában mondjuk helyezd el ezt a tulajdonságot: type="hidden" Így az adott mező nem fog megjelenni, és nem is hiányzik a kódból. Q: Hogyan tudom módosítani a válaszüzenetet? A: Kattints rá az adott form-ra a listából, majd előjön egy ablak, ahol a kapcsolatokat is szerkeszteni tudod. Itt módosítható a válaszüzenet is. Korlátozott karakterszámban. |
Sziasztok.
Egy olyan problémám lenne,amire itt nem találok választ. Megcsinálom az email űrlapot,be is adja úgy ahogy megcsináltam. Kitöltök mindent,elakarom küldeni,felugrik a lap tetejére és nem küldi el. És ilyen lesz az oldal linke Code http://www.vegzetteam.tk/index/jelentkezes/0-10?jkd498=1&jkd428=1&f1=mwkacsaa%40gmail.com&f2=Felv%C3%A9t&f3=&f4=kacsaa&f5=M%C3%B3ri+L%C3%A1szl%C3%B3&f6=14&f7=Clans.hu&f8=Eny%C3%A9m&f9=m%C3%A9g+nincs&f10=Igen&f11=VeGzeT!DeaTHrun!&f12=&f13=Nem+kell+k%C3%BCl%C3%B6n+weboldal&f14=Nem+ig%C3%A9nylek+szerver+configur%C3%A1ci%C3%B3t&f15=NINCS&f16=Elfogadom+a+szab%C3%A1lyokat&f17=C3NM&seckey=3960055314289667918&id=4&a=1&o=1 EZ MIÉRT?? |
| |||
| |||