Üzenet # 1 | 21:34
Mi az a Vendégkönyv?
A vendégkönyv a visszajelzés egyik legrégibb és leghíresebb formája. A modul segítségével a felhasználók elküldhetik véleményüket a szolgáltatásaidról és hozzászólhatsz azokhoz.

Mi a különbség a Vendégkönyv és a Fórum között?
A fórum célja a társalgás. Számtalan ember vehet részt beszélgetésekben ugyanabban az időben. A vendégkönyv inkább a kérdés-válasz funkcióra specializálódott.

Hogyan telepítsem a Vendégkönyv modult?
Menj a honlapod vezérlőpultjába, majd a bal oldalon található modul-lista Inaktív fülére kattintva megtalálhatod az inaktív modulok között a Vendégkönyvet is. Kattints rá, majd aktiváld a modult a Modul aktiválása gombra kattintva.

Hogyan inaktiválhatom a Vendégkönyv modult?
Menj a honlapod vezérlőpultjába, majd kattints a bal oldalon található modul-listában levő Vendégkönyv elemre. Kattints a Modul törlése hivatkozásra, add meg a titkos kérdésre a választ és kattints a Modul törlése gombra.

Szeretném engedélyezni/letiltani a vendégek írásának lehetőségét a vendégkönyvben. Hogyan tehetem ezt?
Menj a honlapod vezérlőpultjába, majd kattints a bal oldalon található modul-listában levő Felhasználók elemre. Kattints a Felhasználói csoportok hivatkozásra, majd az Összes csoport jogainak beállítása gombra. A Vendégkönyv lista alatt add meg a szükséges paramétereket, majd kattints a lap alján található Mentés gombra.

Szeretném hogy az új bejegyzések fent/lent legyenek megjelenítve. Hogyan tehetem meg?
Vezérlőpult » Vendégkönyv » Modul beállításai. Az Új bejegyzések mutatása opciónál válaszd ki a Fent/Lent elemet, majd kattints a lap alján található Mentés gombra.

Nem szeretném megjeleníteni az összes elküldött üzenetet, csak azokat, amelyeket jóváhagyok. Hogyan tehetem ezt meg?
Használd az elő-moderálás opciót. Menj a honlapod vezérlőpultjába, majd kattints a bal oldalon található modul-listában levő Felhasználók elemre. Kattints a Felhasználói csoportok hivatkozásra, majd az Összes csoport jogainak beállítása gombra. A Vendégkönyv lista alatt válaszd ki a kívánt csoportokat a Bejegyzések előmoderálása opciónál, majd kattints a lap alján található Mentés gombra.

Hol választhatom ki a Vendégkönyvben szereplő hozzáadási mezőket, illetve hol változtathatom meg azok neveit?
A megjelenítendő mezők kiválasztásához menj a honlapod Vezérlőpultjába, majd a Vendégkönyv modul beállításainál válaszd ki a megjeleníteni kívánt mezőket az Üzenet hozzáadása űrlap mezői csoportban, majd kattints a Mentés gombra.
A mezők neveit a Vezérlőpult » Külalak vezérlése » vendégkönyv alatt Üzenet hozzáadásának űrlapja sablonban tudod megváltoztatni.

Nem szeretném megjeleníteni a kifogásolható szavakat a vendégkönyvemben. Mit tegyek ennek érdekében?
A Szavak helyettesítési listája funkció a segítségedre lehet. Vezérlőpult » Vendégkönyv » Modul beállításai: a szavak helyettesítési listája szövegmezőben megadhatod a szavak helyettesítésének paramétereit egyenlőségjellel ( = ) elválasztva. Alapértelmezetten egy példa is megtalálható a szövegmezőben.

A Vendégkönyv modulban vannak korlátozások?
A bejegyzések maximális száma 8000. Amennyiben a bejegyzések száma meghaladja az előbb említett értéket, a régi bejegyzések automatikusan törlésre kerülnek.

Ingyenes erőforrások uCoz-os honlapodra!

uCoz csapattag, 2013. október - 2017. szeptember.