|
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok A honlap hírei & Blog Hír hozzáadása |
Hír hozzáadása |
"A "Teljes szöveg" szövegmező a megengedettnél több karaktert tartalmaz" - ezt a hibaüzenetet kapom, mikor szeretnék egy hírt kirakni.
A tartalom 2 képből áll, és 1880 karakternyi (szóközökkel) szövegből, valamint egy $CUT$ parancsból. Hogyan tudnám megoldani, hogy az egészet meg tudjam jeleníteni, amit szeretnék? Hozzáadva (20.10.2015, 17:49) |
Évi9983, tudnál küldeni egy képernyőképet a hibával?
|
Évi9983, Szia! Én tegnap hasonló problémába ütköztem! Főoldal » Oldalszerkesztő » Anyagok szerkesztése résznél hozzáadtam egy új oldalt és a vizuális szerkesztőbe bemásoltam amit szerettem volna. Pár ezer karakter 490 sorban. Mentésnél kiírta hogy meghaladtam a 60 ezret... Vissza léptem HTML nézetbe és láttam hogy minden egyes sort ami kb 30 karakter vizuális szerkesztőben, az két sor információ lesz HTML módba. Szépen minden sorhoz oda illeszti hogy hova pozicionálja, mekkora betű mérettel, stb... Próbáld HTML módban beilleszteni és egyszer megadni a paramétereket ( betű méret, pozíció, szín, stb...)
|
Évi9983, sajnos nem hinném, hogy lenne módja a karakterszám növelésének. Esetleg kipróbálhatod azt, amit bandee24 javasolt.
|
| |||
| |||