|
uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok A honlap hírei & Blog Átirányítás a blog további oldalaira |
Átirányítás a blog további oldalaira |
Tulajdonképpen szégyellnem kellene magam az alábbi kérdésért, de mivel a blogomat mindenféle html programozói tudás nélkül barkácsolgatom, mégsem teszem
![]() Egy kedves látogatóm feltett egy kérdést, amire nem tudok felelni. Az oldalam alján található, a blog további oldalaira átirányító linkek ![]() kódját szeretné tőlem megtudni. Nekem azonban fogalmam sincs, hogyan varázsoltam oda őket. Ti biztosan tudnátok segíteni neki, de valamiért nem mer hozzátok fordulni. Segítségeteket előre is köszönöm szépen. (Próbáltam a válaszra rábukkanni a keresővel, de nem sikerült.) |
Szervusz kedves barátom!
![]() A helyzet a következő. Te egy olyan kódot keresel, aminek csak az "értékét" láthatod az oldalon, illetve az oldalad forráskódjában. Ezek az ún. oldalválasztók, amik automatikusan jönnek létre, ahogy növekszik az oldalad tartalma. A kódok lehetséges változatai: $PAGE_SELECTOR$ mely az oldalak felső részén jobbra helyeződnek el, illetve $PAGE_SELECTOR1$, mely a lapok alján, középen helyezkedik el. Ezek ugye uCoz operátorok, más honlapokon nem működnek, csak ebben a rendszerben! |
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a blog bejegyzéseim a cp-n rendesen megjelennek és ha rákattintok be is tölti.Az összeset.Viszont ha simán a honlapon keresztül olvasnám a blogbejegyzéseimet akár vendég,akár regisztrált felhasználó, a régebbi bejegyzések nem jelennek meg mint:Éles bevetésen, újrakezdés, üdv a csapatban.....ezek a bejegyzések idáig mindig láthatóak voltak.A legutóbbi bejegyzés amit létrehoztam, a Tázlári lőtéren gyakorlunk, az pedig egybeolvadt az üdv a csapatban blogbeírás végével és úgy is jelenik meg.Azért nem értem a dolgot, mert a cp-n keresztül minden úgy jelenik meg, ahogy létrehoztam és ahogy kell.Köszönöm a segítséget! |
| |||
| |||