uCoz közösség A uCoz rendszer moduljai Tartalmi modulok A honlap hírei & Blog swf fájl beillesztése hozzászólásba |
swf fájl beillesztése hozzászólásba |
Én létrehoztam két új csoportot Látogatók és Aktív látogatók néven.
A CSS-ben azonban nem látszanak: Code /* User Group Marks */ a.groupModer:link,a.groupModer:visited,a.groupModer:hover {color:yellow;} a.groupAdmin:link,a.groupAdmin:visited,a.groupAdmin:hover {color:red;} a.groupFriends:link,a.groupFriends:visited,a.groupFriends:hover {color:lightgreen;} a.groupVerify:link,a.groupVerify:visited,a.groupVerify:hover {color:#99CCFF;} Hozzáadva (08.10.2010, 04:26) Hozzáadva (08.10.2010, 08:49) Code a.groupModer:link,a.groupModer:visited,a.groupModer:hover {color:yellow;} a.groupAdmin:link,a.groupAdmin:visited,a.groupAdmin:hover {color:red;} a.groupFriends:link,a.groupFriends:visited,a.groupFriends:hover {color:lightgreen;} a.groupVerify:link,a.groupVerify:visited,a.groupVerify:hover {color:#99CCFF;} a.groupOther5:link,a.groupOther5:visited,a.groupOther5:hover {color:white;} a.groupOther6:link,a.groupOther6:visited,a.groupOther6:hover {color:blue;} A két új csoport ID-je 5 és 6 |
A baj az, hogy most mindenki (a moderátorok kivételével) kifehéredett
És borzalmasan macerás a felhasználókat egyenként áthelyezni a megfelelő csoportba Hozzáadva (08.10.2010, 15:47) Az üzenetet szerkesztette Levin - Péntek, 2010.10.08, 15:47
|
Levin, Én azt a szinkódos dolgot azért nemértem, mert benne van a kódban hogy link, hover, visited és nemmüködik jól a link része. Mert mivel ha ráviszem az egeret ott a színe és ez igy elég érdekes, mivel hogy ez a 3-om egy alapján müxik ami a végén van {} rész között.
A másik ami evvel kapcsolatos, biztos vagy benne hogy 5 és 6 az ID? csak mert ha az, akkor már kellet hogy csinálj 4 csoportot régebben. Valami pedig a kódban lesz elirva szerintem. A csoportos áthelyezésre is van lehetőség a Felhasználók---->A felhasználók tömeges törlése/áthelyezése résznél. Mellesleg nekem a Firebug Other 1 és other 2 öt mutat. Probáld meg avval. |
Köszönöm.
Azért mutat Neked 1 és 2-őt, mert kb. egy fél órája írtam át 5-ről és 6-ról, hátha így működni fog. A helyzet most a következő: és: Valamint sajnos ez: Azt hiszem, visszaállítom az eredeti állapotot, és ha valaki nagyon szeretne html kódot használni, akkor őt külön fogom kezekni Hozzáadva (08.10.2010, 16:37) Az üzenetet szerkesztette Levin - Péntek, 2010.10.08, 16:38
|
Quote (Locky) A másik ami evvel kapcsolatos, biztos vagy benne hogy 5 és 6 az ID? csak mert ha az, akkor már kellet hogy csinálj 4 csoportot régebben. Valami pedig a kódban lesz elirva szerintem. Locky, ez egy kicsi sántít, nem gondolod? A képen látható, hogy az első négy csoport a rendszer része, majd jön az általam létrehozott két csoport. Ezeknek az ID-je szintén 5 és 6. Ezek előt nem hoztam létre más csoporto(ka)t! Ne vezess félre senkit! Csatolmányok:
9282653.png
(10.0 Kb)
|
Heuréka!!!
Köszönöm, kedves Locky, sikerült. Szóval az első ötleted volt a nyerő: az új csoportok számozásánál az ID számokat figyelmen kívül kell hagyni. A lényeg az, hogy én, magam hány új csoportot hoztam létre, és a groupOtherX-nél az én általam létrehozott csoport sorszámát kell beírni az x helyére. Még egyszer nagyon szépen köszönöm |
| |||